Husvagnsanpassad Rabarberpaj! Hittade några små fina rabarber och blev genast sugen på paj. Gjorde dem i portionsstorlekar med hjälp av muffinsformar.
Grundreceptet är detsamma som Knäckig Äpplepaj.
Recept:
100 gram smält smör
2.5dl strösocker
2.5dl vetemjöl
2tsk vaniljsocker
1tsk bakpulver
1ägg (lätt uppvispat)
Gör så här:
Blanda ihop allt....ta de bär, rabarber eller äpplen du ät sugen på å lägg i botten. På med lite pajsmet/deg. In i nedre delen av ugnen i 175 grader. Stor vanlig pajform 35-40 min, små portionsformar ca 15 min.
Servera med vanilsås, vaniljglass eller vaniljvisp!
//husvagnsbagar'n V
söndag 20 maj 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
En mig närstående person hävdar att jag äter inte rabarberpaj med vaniljsås. Jag äter vaniljsås med rabarberpaj!!!
@barfals
jag har allt bevittnat detta o kan intyga att din närstående har rätt:) men det är helt ok, man ska äta mest av det man gillar bäst!
//v
Skicka en kommentar