Tidigare i veckan kunde man se en skymt av min nya receptbok från Arla. Skrev då oxå att jag var sugen på att baka kokoskakorna med lakrits. Idag blev det tillfälle. Gillar man kokos och lakrits gillar man dessa!
Recept:
2 ägg
1 dl strösocker
5 dl kokos
0,5 dl smör- och rapsolja (flytande smör)
75 gram mjuk saltlakrits tex 10 st salta sillar
Gör så här:
På med ugnen 175 grader
Rör ihop ägg och socker, rör i smör och kokos. Hacka fiskarna och rör i. Här blir det 10 min paus för både smet och bagare. Klicka ut smeten på backplåtspapper och platta till. Eller forma i handen å lägg ut. In i mitten av ugnen och grädda i ca 12 min! Låt svalna.....ät!
//V
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Oj, det här låter mycket gott!
@katarina
det var en riktigt god kombination tyckte vi som gillar både lakrits och cocos. Nu är det bara slut kvar i burken.-)
//V
Skicka en kommentar